Bandenservice voor lease auto’s

 

Ook bestuurders van leasewagens kunnen bij Bandenspecialist Kicken terecht voor een optimale service aan banden en velgen. Wanneer u op zoek bent naar nieuwe banden, wielen, uitlijnen, balanceren, of een bandenreparatie nodig heeft, dan bent u bij Bandenspecialist Kicken aan het juiste adres. Tevens worden uw zomer- of winterbanden in ons bandenhotel voor u opgeslagen, tot de volgende seizoenswissel.

 

Compleet servicepakket voor lease rijders

Bandenspecialist Kicken heeft met bijna alle leasemaatschappijen vaste afspraken en contracten. In onze vestigingen weet men precies wat binnen uw leasecontract de op dat moment geldende afspraken zijn. Meer informatie over de bandenservice vindt u in uw leasecontract en in het “driverspack” dat bij aflevering van de auto bij de papieren zijn bijgevoegd. Wanneer u van onze dienstverlening gebruik maakt, hoeft u alleen de auto bij een van onze vestigingen af te geven, wij wikkelen verder alles met uw leasemaatschappij af. U hoeft verder nergens naar om te kijken.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende leasemaatschappijen waarvoor wij werken, maar alle overige leasemaatschappijen worden ook door ons afgehandeld.