Bedrijfsprofiel

 

Bandenspecialist Kicken is van oorsprong een familiebedrijf opgericht in 1949. Op dit moment zijn circa 60 medewerkers actief in 5 bandencentra in Nederlands Limburg en 1 bandencentrum in België. Het hoofdkantoor van Bandenspecialist Kicken is gevestigd te Voerendaal, waar bovendien de administratie en het logistiek centrum zijn gehuisvest.

 

Bandenspecialist Kicken heeft een vooraanstaande positie verworven in de autobandenmarkt dankzij de unieke bedrijfvoering in combinatie met de superieure kwaliteit van de producten zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

 

Uitbreiding van de klantenkring vindt nog steeds plaats mede door gebruik te maken van de modernste montage- en balanceer apparatuur. Het complete assortiment van banden (zomer-, winter- en 4 seizoenen banden) bestaande uit diverse gerenommeerde merken (Michelin, Dunlop, Fulda, Goodyear, Kleber, BF-Goodrich) wordt verkocht in binnen- en buitenland.

 

Tevens kunt u bij Bandenspecialist Kicken terecht voor aluminium velgen en diverse banden accessoires.

 

Als onderdeel van onze optimale service beschikt Bandenspecialist Kicken over compleet ingerichte servicewagens en een nationale en internationale pechservice voor transportbedrijven.

 

Bandenwisselweken

 

 

2de Pinksterdag gesloten

Wegens Pinksteren zijn onze vestigingen op maandag 21 mei gesloten. Dinsdag 22 mei staan wij gewoon weer voor u klaar. Wij wensen u een fijn Pinksterweekend.

Update telefoon Venlo

Zoals reeds eerder aangegeven heeft onze vestiging in Venlo al geruime tijd een technische storing in de telefonie. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om voor deze vestiging een nieuwe provider en nieuw telefoon nummer aan te nemen. Op donderdag 17-5-2018 zullen er werkzaamheden plaatsvinden, waarmee wij dit probleem zullen gaan aanpakken / verhelpen. Wij kunnen helaas geen tijdstip noemen wanneer deze werkzaamheden klaar zijn, maar ergens in de loop van de dag zal het nieuwe nummer worden geactiveerd. Ons nieuwe nummer zal worden: 077-3030464 Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en op uw begrip.​

Telefoonstoring Venlo

Wegens een technische storing is de vestiging in Venlo momenteel niet via het reguliere vaste nummer bereikbaar. Indien u vragen heeft of een afspraak wilt plannen kunt u bellen op onderstaand mobiele telefoonnummer: 06-55708966 Er wordt hard gewerkt aan een oplossing en wij hopen medio volgende week weer gewoon bereikbaar te zijn via een vast telefoonnummer. Wij houden u op de hoogte.

Gratis zomercheck

De lente is inmiddels in volle glorie losgebarsten en het is dus tijd voor de zomerwissel. Laat uw zomerbanden zo snel mogelijk monteren voor een maximaal rijcomfort en om uw winterbanden te ontzien van de (te) warme temperaturen.  Gratis zomercheck bij zomerwissel en/of nieuwe zomerbandenWanneer u de zomerwissel bij ons laat uitvoeren ontvangt u nu tijdelijk een gratis zomercheck. De controle bestaat uit het inspecteren van de profieldiepte, de kwaliteit van het rubber en indien nodig de ventielen vervangen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. ActievoorwaardenActieperiode: 01-05-2018 t/m 31-07-2018Alleen geldig i.c.m. het laten wisselen van uw wielen/banden en/of aankoop van nieuwe zomerbanden. Profiteer dus van dit extra voordeel en maak snel een afspraak. Zo kunt u goed voorbereid de zomer in en veilig op weg.  

Hemelvaartsdag gesloten

Donderdag 10 mei zijn onze vestigingen vanwege Hemelvaartsdag gesloten. Op vrijdag 11 mei zijn wij weer gewoon geopend op de reguliere openingstijden. Wij wensen u een fijne Hemelvaartsdag.  

...
...

Laatste nieuws: