Bedrijfsprofiel

 

Bandenspecialist Kicken is van oorsprong een familiebedrijf opgericht in 1949. Op dit moment zijn circa 60 medewerkers actief in 5 bandencentra in Nederlands Limburg en 1 bandencentrum in België. Het hoofdkantoor van Bandenspecialist Kicken is gevestigd te Voerendaal, waar bovendien de administratie en het logistiek centrum zijn gehuisvest.

 

Bandenspecialist Kicken heeft een vooraanstaande positie verworven in de autobandenmarkt dankzij de unieke bedrijfvoering in combinatie met de superieure kwaliteit van de producten zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

 

Uitbreiding van de klantenkring vindt nog steeds plaats mede door gebruik te maken van de modernste montage- en balanceer apparatuur. Het complete assortiment van banden (zomer-, winter- en 4 seizoenen banden) bestaande uit diverse gerenommeerde merken (Michelin, Dunlop, Fulda, Goodyear, Kleber, BF-Goodrich) wordt verkocht in binnen- en buitenland.

 

Tevens kunt u bij Bandenspecialist Kicken terecht voor aluminium velgen en diverse banden accessoires.

 

Als onderdeel van onze optimale service beschikt Bandenspecialist Kicken over compleet ingerichte servicewagens en een nationale en internationale pechservice voor transportbedrijven.

 

Bandenwisselweken

 

 

Nieuw bandenlabel

Per 1 mei 2021 komt er een nieuw bandenlabel.Op dit nieuwe bandenlabel is veel eenvoudiger te zien of het een winterband is. De echte winterbanden krijgen namelijk een label met een sneeuwvlok symbool. De banden die dit symbool hebben, bieden veel meer grip op een besneeuwd en glad wegdek dan banden die dit symbool niet hebben. Let bij het maken van een vergelijk tussen verschillende banden goed op dit label om misverstanden een verkeerd vergelijk te voorkomen. Meer informatie over het bandenlabel kunt vinden op de website bandveilig.nl -> Twijfelt u over welke band het meeste geschikt voor u is? Onze specialisten staan altijd voor u klaar met gedegen advies.  

Gesloten op Carnavalsmaandag

Er wordt dit jaar helaas geen carnaval gevierd, maar we hebben besloten om toch een extra dagje vrij te nemen. Onze vestigingen zijn daarom maandag a.s. (15 februari) gesloten. Dinsdag staan wij weer gewoon weer voor u klaar. Wij wensen iedereen een heel fijn weekend. Actuele openingstijden bekijken ->  

Fijne feestdagen!

Namens het hele team van Bandenspecialist Kicken, hele fijne kerstdagen en het allerbeste voor 2021 gewenst! Tijdens de feestdagen gelden er in onze vestigingen aangepaste openingstijden. Raadpleeg van te voren even de  indien u de komende dagen langs wilt komen.​

Wij staan voor u klaar!

Gisteravond kondigde het kabinet een lockdown aan. VACO-leden en bedrijven die reparatie en onderhoud van (motor)voertuigen doen, mogen open blijven. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken om van te voren een afspraak in te plannen of even te bellen om te informeren naar de beschikbaarheid. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. ​

TYFOON WINTERBANDEN

Heeft u nieuwe winterbanden nodig? Naast de bekende merken, kunt u bij ons ook terecht het huismerk Tyfoon. Tyfoon bestaat uit een uitgebreide selectie van o.a. winter- en 4-seizoenen banden. Onlangs heeft Tyfoon het assortiment nog verder uitgebreid met 4 nieuwe profielen die bij de grootste bandenfabrikant van Duitsland geproduceerd worden.  Tyfoon biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zal u echt versteld doen staan. Door het uitgebreide assortiment is er voor vrijwel iedere auto een geschikte band, dus Tyfoon is zeker de overweging waard bij de aanschaf van uw nieuwe banden! Neem contact met ons op voor advies. Onze specialisten staan voor u klaar! 

...
...

Laatste nieuws:

Truck Banden Service NL