Bedrijfsprofiel

 

Bandenspecialist Kicken is van oorsprong een familiebedrijf opgericht in 1949. Op dit moment zijn circa 60 medewerkers actief in 5 bandencentra in Nederlands Limburg en 1 bandencentrum in België. Het hoofdkantoor van Bandenspecialist Kicken is gevestigd te Voerendaal, waar bovendien de administratie en het logistiek centrum zijn gehuisvest.

 

Bandenspecialist Kicken heeft een vooraanstaande positie verworven in de autobandenmarkt dankzij de unieke bedrijfvoering in combinatie met de superieure kwaliteit van de producten zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

 

Uitbreiding van de klantenkring vindt nog steeds plaats mede door gebruik te maken van de modernste montage- en balanceer apparatuur. Het complete assortiment van banden (zomer-, winter- en 4 seizoenen banden) bestaande uit diverse gerenommeerde merken (Michelin, Dunlop, Fulda, Goodyear, Kleber, BF-Goodrich) wordt verkocht in binnen- en buitenland.

 

Tevens kunt u bij Bandenspecialist Kicken terecht voor aluminium velgen en diverse banden accessoires.

 

Als onderdeel van onze optimale service beschikt Bandenspecialist Kicken over compleet ingerichte servicewagens en een nationale en internationale pechservice voor transportbedrijven.

 

Bandenwisselweken

 

 

Openingstijden Carnaval

Vanwege carnaval zijn onze vestigingen gesloten op maandag 12 februari en dinsdag 13 februari. Op woensdag 14 februari zijn weer gewoon geopend.

Volg het nieuws

Volg het nieuws bij Kicken Bandenspecialist. We zullen u niet alleen op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen binnen onze vestigingen van Kicken Bandenspecialist, maar ook binnen onze branche. Uiteraard hebben we aandacht voor de nieuwste banden, wielen, etc. Kom regelmatig terug en check onze blog.  

...
...

Laatste nieuws:

Facebook van Bandenspecialist Kicken