Bedrijfsprofiel

 

Bandenspecialist Kicken is van oorsprong een familiebedrijf opgericht in 1949. Op dit moment zijn circa 60 medewerkers actief in 5 bandencentra in Nederlands Limburg en 1 bandencentrum in België. Het hoofdkantoor van Bandenspecialist Kicken is gevestigd te Voerendaal, waar bovendien de administratie en het logistiek centrum zijn gehuisvest.

 

Bandenspecialist Kicken heeft een vooraanstaande positie verworven in de autobandenmarkt dankzij de unieke bedrijfvoering in combinatie met de superieure kwaliteit van de producten zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

 

Uitbreiding van de klantenkring vindt nog steeds plaats mede door gebruik te maken van de modernste montage- en balanceer apparatuur. Het complete assortiment van banden (zomer-, winter- en 4 seizoenen banden) bestaande uit diverse gerenommeerde merken (Michelin, Dunlop, Fulda, Goodyear, Kleber, BF-Goodrich) wordt verkocht in binnen- en buitenland.

 

Tevens kunt u bij Bandenspecialist Kicken terecht voor aluminium velgen en diverse banden accessoires.

 

Als onderdeel van onze optimale service beschikt Bandenspecialist Kicken over compleet ingerichte servicewagens en een nationale en internationale pechservice voor transportbedrijven.

 

Bandenwisselweken

 

 

Bandenmonteur (trucks)Solliciteren op deze vacature is niet meer mogelijk vanwege voldoende reacties.

Voor onze werkplaats in de vestiging Venlo zijn wij op zoek naar een bandenmonteur (full time) voor Trucks. Functieomschrijving bandenmonteur truck & trailer:In de vestiging Venlo bestaat de klantenkring voornamelijk uit logistieke bedrijven en wordt hier dus met name gewerkt aan vrachtwagens en andere grote voertuigen. Wij zijn daarom op zoek naar een monteur die niet bang is voor groot materieel. Als bandenmonteur ben je verantwoordelijk voor het monteren, demonteren en balanceren van banden en velgen van trucks en trailers. Je werkt onder leiding en toezicht van de filiaalchef. Wij zoeken een gemotiveerde kandidaat die klantvriendelijk is, zelf initiatief kan nemen en niet bang is om werkzaamheden naar zich toe te trekken. Tot jouw takenpakket behoren o.a. de volgende werkzaamheden: Je draagt verantwoordelijkheid voor een technisch juiste uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden zoals montage/demontage van alle bandentypen, balanceren, herprofileren etc. Meer gecompliceerde technische werkzaamheden voer je (indien nodig) onder supervisie uit.Je voert bandenreparaties conform de geldende richtlijnen uit.Je verricht alle voorkomende werkzaamheden in de vestiging Venlo.Je draagt zorg voor een juist en correct gebruik van materialen en apparatuur.Wanneer je meer ervaring hebt, lever je (indien noodzakelijk) een bijdrage aan de praktijktraining van monteurs en leerling monteurs. Functie eisen bandenmonteur truck & trailer: Je hebt affiniteit met de autobranche (ervaring als bandenmonteur is een pre, maar geen must. Je wordt door ons prima ingewerkt en wij leren jou graag de kneepjes van het vak).Je beschikt over minimaal LBO werk- en denkniveau.Je hebt een klantvriendelijke en commerciële instelling.Je kunt zelfstandigheid en in teamverband werken en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.Je bent fysiek sterk.Je hebt geen 9-5 mentaliteit en op zaterdagen werken is voor jou geen probleem. Je spreekt de Nederlandse taal goed. Wat bieden wij jou?Het betreft een fulltime aanstelling (38,75 uur per week) en wij bieden jou een baan met uitdaging, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en je krijgt regelmatig (interne) opleidingen. Je komt terecht in een gezellig, jong en gemotiveerd team. SolliciterenSpreekt bovenstaande jou aan en ben jij die harde werker waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan direct en mail je motivatie en CV naar venlo@kicken.nl.​

Vacature bandenmonteurSolliciteren op deze vacature is niet meer mogelijk vanwege voldoende reacties.

Voor onze werkplaats in de vestiging Tegelen zijn wij op zoek naar een bandenmonteur (full time).​ Functieomschrijving bandenmonteur:Als bandenmonteur ben je verantwoordelijk voor het monteren, demonteren en balanceren van banden en velgen van diverse voertuigen (waaronder personen- en vrachtwagens). Je werkt onder leiding en toezicht van de filiaalchef. Wij zoeken een gemotiveerde kandidaat die klantvriendelijk is, zelf initiatief kan nemen en niet bang is om werkzaamheden naar zich toe te trekken. Tot jouw takenpakket behoren o.a. de volgende werkzaamheden: Je draagt verantwoordelijkheid voor een technisch juiste uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden zoals montage/demontage van alle bandentypen, balanceren, herprofileren etc. Meer gecompliceerde technische werkzaamheden voer je (indien nodig) onder supervisie uit.Je voert bandenreparaties conform de geldende richtlijnen uit.Je verricht alle voorkomende werkzaamheden in de vestiging Tegelen.Je draagt zorg voor een juist en correct gebruik van materialen en apparatuur.Wanneer je meer ervaring hebt, lever je (indien noodzakelijk) een bijdrage aan de praktijktraining van monteurs en leerling monteurs. Functie eisen bandenmonteur truck & trailer: Je hebt affiniteit met de autobranche (ervaring als bandenmonteur is een pre, maar geen must. Je wordt door ons prima ingewerkt en wij leren jou graag de kneepjes van het vak).Je beschikt over minimaal LBO werk- en denkniveau.Je hebt een klantvriendelijke en commerciële instelling.Je kunt zelfstandigheid en in teamverband werken en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.Je bent fysiek sterk.Je hebt geen 9-5 mentaliteit en op zaterdagen werken is voor jou geen probleem. Je spreekt de Nederlandse taal goed. Wat bieden wij jou?Het betreft een fulltime aanstelling (38,75 uur per week) en wij bieden jou een baan met uitdaging, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en je krijgt regelmatig (interne) opleidingen. Je komt terecht in een gezellig, jong en gemotiveerd team. SolliciterenSpreekt bovenstaande jou aan en ben jij die harde werker waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan direct en mail je motivatie en CV naar tegelen@kicken.nl.  

€ 60,- aan cadeaus bij Michelin

Bij aankoop van nieuwe banden van Michelin, ontvangt u tijdelijk tot wel € 60,- aan cadeaus of brandstofkaarten. Actieperiode: 01-11-2018 t/m 30-11-2018 Hoe werkt de actie? Koop tijdens de actieperiode, 2 of 4 nieuwe banden van het merk Michelin bij Bandenspecialist Kicken.Bij het afrekenen ontvangt u een promo code.Ga binnen 15 werkdagen na aankoop van uw nieuwe banden naar de om uw aankoop te registreren en uw promo code te verzilveren.(Hiervoor dient u tevens de aankoopfactuur te uploaden, vergeet deze dus niet mee te nemen).  Het complete overzicht van de actievoorwaarden vindt u op de website van Michelin. Wilt u gebruik maken van deze actie? Maak dan snel een afspraak bij een van onze vestigingen. 

Win een auto!

GOODYEAR HEEFT DEZE WINTER EEN HELE MOOIE ACTIE VOOR U!! Bij aankoop van Goodyear winterbanden ontvangt u tot maximaal € 50,- cashback en daarnaast maakt u kans om een AUDI Q2 te winnen. Actieperiode:05-11-2018 t/m 08-12-2018 Cashback actie:In onderstaand overzicht ziet u welk bedrag u terug krijgt bij deze actie:Velgmaat2 banden4 banden< 15" € 10,-€ 20,-16"€ 15,-€ 30,-> 17"€ 25,-€ 50,- Hoe werkt het?Koop in de periode van 05-11-2018 t/m 08-12-2018 winterbanden van Goodyear bij Bandenspecialist Kicken.Bewaar uw aankoopbon en ga naar de actiepagina op de website van Goodyear.Vul het formulier volledig in en verstuur dit samen met een kopie van de aankoopbon.Vul daarna ook nog even de schiftingsvraag in om kans te maken op de auto.Alle aanvullende voorwaarden zijn te vinden op de website van Goodyear. Wilt u gebruik maken van deze actie? Kom dan snel langs bij een van onze vestigingen!    

Michelin Landbouw actie!​

Ontvang een gratis Michelin Airbooster kit t.w.v. € 260,- bij aankoop van 2 landbouwbanden.  Actieperiode: 01-09-2018 t/m 30-11-2018 Hoe werkt de actie van Michelin? Koop in de periode van 01-09-2018 t/m 30-11-2018 2 Michelin AxioBib, AxioBib 2, MachXbib, XeoBib, MultiBib, CargoXBib High Floation banden bij Bandenspecialist Kicken.Bij uw aankoop ontvangt u een aanvraagformulier voor de Airbooster kit.Vul het aanvraagformulier volledig in en verstuur dit per post of e-mail (samen met een kopie van de aankoopfactuur van de banden) vóór 31/01/2019 naar Michelin Nederland. Wilt u gebruik maken van de actie? Kom dan snel langs bij een van onze vestigingen! ​ 

...
...

Laatste nieuws: