Nieuws

​Duitse wetgeving winterbanden per 1 juli 2020

Per 1 juli 2020 verandert in Duitsland de winterbanden-wetgeving. Bedrijfswagens en bussen dienen bij winterse omstandigheden te zijn uitgerust met winterbanden op de aangedreven assen én op de stuuras. Tot nu toe waren winterbanden tijdens winterse omstandigheden alleen verplicht op de aangedreven assen. Daar komen vanaf 1 juli dus winterbanden op de stuuras(sen) bij. De wetgeving geldt voor bedrijfswagens > 3.500 kg en voor bussen voor personenvervoer met meer dan acht zitplaatsen - exclusief de chauffeur.​ Meer over banden in het buitenland ->

Reguliere openingstijden gelden weer voor alle vestigingen

Vanaf heden (01-05-2020) gelden in alle vestigingen weer de reguliere openingstijden.  Dat wil zeggen dat de tijdelijke aanpassing in de openingstijden van vestiging Venlo en Tegelen hiermee komt te vervallen en ook deze vestigingen op de maandag ochtenden gewoon weer geopend zijn. Voor alle actuele openingstijden verwijzen wij u graag naar de pagina openingstijden.

Aangepaste openingstijden Venlo en Tegelen

Vanwege voorzorgsmaatregels rondom het coronavirus moeten wij onze openingstijden tijdelijk aanpassen. Dit geldt voorlopig alleen voor onze vestigingen in Venlo en Tegelen. Met ingang van maandag 6 april 2020 zijn de openingstijden van de vestigingen in Venlo en Tegelen als volgt:  Maandag van 13.00u tot 17.00uDinsdag t/m vrijdag van 08.00u tot 17.00uZaterdag van 08.00u tot 12:00u Op maandag zijn deze vestigingen dus maar beperkt open. Wel zijn beide vestigingen op maandagochtend gewoon telefonisch bereikbaar.   

Voorzorgsmaatregels bij Bandenspecialist Kicken i.v.m. het coronavirus.​

Het coronavirus heeft in Nederland ook al voelbare consequenties. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best onze dienstverlening normaal voort te zetten, maar natuurlijk nemen wij onze verantwoordelijkheid enorm serieus. Wij blijven geopend totdat de autoriteiten anders aangeven, wel nemen wij extra maatregelen i.v.m. het coronavirus.  Zo geven wij voorlopig geen hand ter begroeting en blijven wij op gepaste afstand van elkaar en onze klanten. Wat verwachten wij van onze klanten? Heeft u een afspraak gepland bij een van onze vestigingen? Dan kan deze afspraak gewoon doorgaan. Wij willen u wel verzoeken om uw afspraak te verzetten wanneer u last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Uw afspraak verzetten kan telefonisch of per e-mail.Pinnen, graag.Wilt u contant betalen: a.u.b. niet in de hand maar op de toonbank aanbieden. We volgen te allen tijde de richtlijnen van de (lokale) overheden en het RIVM op en zullen waar nodig daar verder op inspelen, om zodoende de gezondheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen. We hopen op uw begrip en medewerking.​

Aangepaste openingstijden carnaval

I.v.m. Carnaval zijn onze vestigingen op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari staan wij gewoon weer voor u klaar. Wij wensen iedereen een hele fijne carnaval! 

...
...