Privacy verklaring Bandenspecialist Kicken BV

 

Bandenspecialist Kicken B.V. gevestigd aan Valkenburgerweg 41, 6367 GT Voerendaal, hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit document willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

 

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Bandenspecialist Kicken B.V. houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

 

Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacyverklaring;

  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze rechten respecteren.

 

Als Bandenspecialist Kicken BV zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van dit document, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

 

Roger Linden is de Functionaris Gegevensbescherming van Bandenspecialist Kicken B.V. Hij is te bereiken via finad@kicken.nl of telefonisch via 045-5751700.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bandenspecialist Kicken BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

 

Verwerking van persoonsgegevens van KLANTEN OF LEVERANCIERS

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Bandenspecialist Kicken BV verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

 

  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken.

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is: 

  • De overeengekomen opdracht.

 

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Organisatie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Naam;
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Kentekengegevens;
  • Bankrekeningnummer.

 

Uw persoonsgegevens worden door Bandenspecialist Kicken BV opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna in de financiële administratie op basis van wettelijke eisen.

 

Verwerking van persoonsgegevens van PROSPECT, STAKEHOLDER-/LOBBYCONTACTEN EN/OF GEINTERESSEERDE

Persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door Bandenspecialist Kicken BV verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

 

  • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte communicatie.

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is: 

  • Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppeling op Social Media;

 

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Organisatie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Naam;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Relevante contactgegevens.

 

Uw persoonsgegevens worden door Organisatie opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde.

 

Verwerking van persoonsgegevens van MEDEWERKERS

Persoonsgegevens van medewerkers worden door Organisatie verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

 

  • Uitvoering geven aan de arbeidsovereenkomst.

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is: 

  • De arbeidsovereenkomst.

 

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Organisatie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Naam;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Geboortedatum en geboorteplaats;
  • Kopie ID;
  • Kopie Rijbewijs;
  • BSN-nummer;
  • Burgerlijke staat;
  • Bankgegevens;
  • Lidmaatschap van Vakbond;
  • Gegevens over gezondheid;
  • Strafrechtelijke veroordelingen en strafbare feiten;
  • Foto’s.

 

Uw persoonsgegevens worden door Organisatie opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna in de financiële administratie op basis van wettelijke eisen.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Bandenspecialist Kicken BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bandenspecialist Kicken BV) tussen zit. 

 

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

 

  • Het leveren van onze producten;
  • Het verzorgen van de internet- en automatisering;
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van marketing en communicatie.

 

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

 

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

 

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

 

Bewaartermijn

Bandenspecialist Kicken BV bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

 

Indien u een product of dient van Bandenspecialist Kicken B.V. heeft afgenomen, of wanneer u als werknemer/uitzendkracht of ZZP-er werkzaamheden voor Bandenspecialist Kicken B.V. heeft verricht, worden uw gegevens conform de wettelijke bewaartermijn van de belastingdienst bewaard. Indien er garanties van toepassing zijn op uw aankoop, die langer dan deze termijn geldig zijn dan bewaren wij u gegevens zo lang als dat de garantietermijn duurt.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bandenspecialist Kicken BV gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Bandenspecialist Kicken BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij via de website en social media kunnen verwerken.

 

  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type
  • We kunnen ook persoonsgegevens over u verzamelen van uw Social media accounts, indien u Bandenspecialist Kicken BV volgt via een of meerdere van onze social media accounts. De informatie die wij kunnen inzien omvat profielinformatie zoals gebruikersnaam, foto, uw interacties (zoals likes, shares en comments) en andere informatie van die service zoals toegestaan door u en die service.

 

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Meer informatie over de cookies die wij gebruiken kunt u terugvinden in onze cookieverklaring

 

Links

Op de website van Bandenspecialist Kicken BV is een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Bandenspecialist Kicken BV is niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen persoonsgegevens verwerken. Daarvoor kunt u het privacy statement van de betreffende organisatie lezen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bandenspecialist Kicken BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar finad@kicken.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

 

Bandenspecialist Kicken BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

 

  • Alle personen die namens Organisatie van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze functionaris gegevensbescherming via finad@kicken.nl.